2 Ocak 2010 Cumartesi

BaLıkLarın AtıLım ve Şans YıLı...



2010'un en şanslı burçlarından biri balık. Jupiter, bu yıl hem maddi hem manevi olarak zenginleşmenizi sağlayacak. Tembellik edecek zaman değil , fırsatları iyi değerlendirin...

Aşağıda okuyacağınız yazı sadece 20 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğan Balık burcu insanlarını ilgilendirmektedir.

ATILIM VE ŞANS YILI
Satürn, bu yıl ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı derinleştirebileceğinizi gösteriyor. Özellikle finansal konularda daha fazla sorumluluk söz konusu. Anlaşmalar, miras yada yatırım benzeri konular sizi bu dönemde daha fazla bağlayabilir. Bu belki kredi kullanımından ya da bir birikimi değerlendirme sorumluluğundan kaynaklanabilir.
Diğer yandan Uranüs, parasal kazançlar, yetenekler ve sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler alanına ilerliyor. Size kişisel alanda yeni özgürlükler ve daha fazla kazanç elde etme imkanı getiriyor. 2010'dan itibaren 7 yıl boyunca parasal alanda daha fazla risk alacak, yeni adımlar atacak ve kişisel girişimlerinizle dikkat çekeceksiniz. Uranüs maddi durumunuzu, kazançlarınızı enerjik hale getirirken, istikrarıda bozabilir. Paranızı daha iyi yönetmeyi öğrenmelisiniz.
Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız! Burcunuzdan geçecek jupiter sayesinde ortaya çıkacak fırsatları değerlendirin. Jupiter hem maddi hem de manevi zenginleşmeyi , ufukları genişletmeyi, öğrenmeyi anlatan hem de daha fazla ilişki kurarak şans kapılarını aralayan bir gezegendir. Ve 18 Ocak, 6 Haziran arasında ve 9 Eylül sonrasında, burcunuzda olacak. Bu dönemleri çok iyi değerlendirin boş kalmayın. Jupiter eğitimle gelen başarıları, yeni iş olanaklarını ve kendinize duyacağınız güvenle ortaya çıkan şansları açıklar.Kendinize güveniniz arttıkca yeteneklerinizi ve kişiliğinizi daha iyi kullandığınızı göreceksiniz.Sonbaharda burcunuzda yanyana gelecek Jupiter ve Uranüs, kişisel alanda pek çok olumlu süprizi, sizi özgür kılan olanakları, bir yandan da psikolojik açıdan aydınlanmayı anlatmakta.Hayatınızda büyük bir değişim , özgürleşme, kişiliğinizi eski duygusal kalıplardan kurtaran, bağımsız kılan fırsatlar bulacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir çok değişiklik yapabilir, geçmişin bağlarından sıyrılarak, kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

AŞK TAKVİMİ
Hazirana kadar ilşkileriniz konusunda keyifli bir süreç sizi bekliyor. Burcunuzda ilerleyecek Jupiter sayesinde hayattan daha fazla keyif alacaksınız. Aşk hayatınızda uyumlu bir enerjinin etkisi altındasınız. 8 Ekim, 18 Kasım arasında aşk gezegeni Venüs geri harekette olacağı için sabırlı davranın.

KARİYER VE PARA
Mars'ın Aslan burcundayken, yani 7 Hazirana kadar olan uzun dönemde, iş hayatınız sizi fiziksel açıdan meşgul edecek ve bir çok gelişme söz konusu olacaktır. Bu süreçte yaratıcılığınızı ve enerjinizi, çalışma hayatınıza aktarabilirsiniz. 10 Mart'a kadar Mars geri harekette olacağı için iş hayatınızda aksaklıklar ortaya çıkabilir. Kişisel çatışmalara girmemeli, sukunetinizi korumaya önem vermelisiniz. Bu dönem sizin için yorucu olabileceğinden, sağlığınıza özen göstermeyide sakın ihmal etmeyin. Satür^n'ün 29 Ekim 2009' da Terazi burcuna geçişiyle iki yıldır yoğun şekilde hissettiğiniz engeller artık sona eriyor.2010'da ortaklaşa konular, ve finansal alanda sorumluklarımız artıyor. Bu süreçte kredili işler, borç alacak konuları , eşinizin ve ortağınızın maddi yükümlülükleri sizi fazlasıyla ilgilendirecektir. Kişisel kaynaklarınızı sağlam tutmalı, birikimlerinizi kontrollü kullanmalısınız. Uranüsün 28 Mayıs'ta Koç burcuna girmesiyle kazanç elde etmek ve yeteneklerinizi değerlendirmek konusunda yepyeni başlangıçların gündeme geleceği bir dönem başlıyor. Ancak, Uranüs dengesiz dengesiz koşullar getiren bir gezegen olarak parasal alanda dalgalanmalar, iniş çıkışlar yaratabilir.
Koruyucu ve geliştirici Jupiter ile yenilikçi Uranüsün 8 Haziran'daki birleşimi yeteneklerinizi alışılmamış bir şekilde ortaya koyabilir.Temmuza kadar fırsatları değerlendirmeye çalışın. Parasal açıdan 7-31 Mart, 14 Haziran ve 10 Temmuz dönemleri çok daha bereketli geçebilir.

2010 astroloji haritasını biz Balıklar için yorumlayan astrolog Hakan Kırkoğlu'na teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder