30 Ocak 2010 Cumartesi

Adriana Lima

Geçmişte birçok ünlüyle birliktelikler yaşayan fakat Katolik  inançları nedeniyle hala bakire olduğunu açıklayan Adriana Lima şöyle konuşmuştu:
Seks evlendikten sonra olmalı. Seçimim bu olduğu için de erkekler saygı duymalı. Eğer saygı yoksa bunun anlamı beni istemedikleridir.
Adriana yaptığı iş hakkında ise şöyle düşünüyor:
Modellik zor bir iş, çalışma arkadaşlarınız sizin rakipleriniz ve bu da diğer kızlara olan bakış açınızı oldukça etkiliyor. Moda iyi enerjiyle ilgili. Duygularla ilgili. İnsanlara vermem gereken de bunlar, iyi enerji ve iyi duygular.
Yakın arkadaşları tarafında ‘Leah’ diye çağrılan, lakabıysa ‘LimaBean’ olan, kitap okumayı çok seven ve favori yazarı Gabriel Garcia Marquez olan Lima, oyunculuk ve fotoğrafçılıkta kendini geliştirmek istiyor.
Lima doğduğu yer Salvador, Bahia’daki ‘Caminhos da Luz’ (Ways of Light) öksüzler yurdunda yaşayan yoksul çocukların bakımlarına ve binanın tamir masraflarına yardım ediyor. Portekizce, İspanyolca ve İngilizce konuşabilen Lima şuanda DNA Models Ajansıyla çalışıyor ve Meksika’da bir barı var.Yakın zamanda ülkemize gelen ve Var mısın Yok musun'a katılan Lima sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekten ötürü bu haftanın 'Cumartesi Güzeli' olmaya hak kazandı.

  
  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder