6 Şubat 2010 Cumartesi

madonna jesus'tan çocuk istiyor !

51 yaşındaki popun kraliçesi Madonna 22 yaşındaki İspanyol manken Jesus Luz'dan üçüncü çocuğunu doğurmak istediğini söyledi.

Madonna'nın bu söylemi Jesuz Luz'u bu haftanın Cumartesi Güzeli yapmaya yetti bizim için...

4 yorum:

  1. Deli kadın, demiştir hiç şaşırmadım :)O ne yapsa, ona yakışıyor, bu kez sarışın değil de esmer çocuğa sahip olmak istedi demek :P
    Gerçi, söylemlerini değil de dans ve müziklerinden haberdar olmayı tercih ederim.
    Son "günün sözü" çok manalı, hoşuma gitti..
    Portakallı pırasa neden benim aklıma gelmedi, çok hoş..
    Veee en son olarak, Karadeniz'imin muhteşem güzellikleri içimi açtı Ordu'yu görmedim ama wish list'imde olan birrr sürü yerden sadece biri..
    Ve unutmadan, sarella nutella tad bakımından bence kıyaslanamaz bile, tabii zevk meselesi..
    Umarım yerli yabancı davasından demediniz bunu, yerli malı yurdun malı, herkes bunu kullanmalı elbet ama, nutellayı tad bakımından yakalayan bir marka olsa teredddütsüz alırdım ama yok, o tad başka, çok başka..
    Blog adına bir kitap adının ilham vermesi ayrı hoş..
    Kahramanın yemek yapmaktan hoşlanması ilgimi çekti, sanırım bulup okuyacağım..

    YanıtlaSil
  2. hellal olsun MADONNAYA isterse yapar:)
    ben seviyorum bu marjinal kadını.

    YanıtlaSil
  3. Eda'ya ; zaman o kadar hızlı akıyor ki, geçen hafta madonna jesus'tan çocuk isterken bu hafta ayrıldılar haberi ortalıklarda. Şimdilerde de yine 24 yaşındaki İspanyol aktör ve model Jon Kortajerena'ya gözlerini dikmiş durumda..
    Bu arada görmek için listene aldığın Ordu'nun en güzel zamanları mayıs haziran aralığıdır.. Sarelle'yi nutella'dan daha çok sevme nedenim belkide ordu'da üretiliyor olması olabilir... Portakalın pırasaya kattığı aroma ve renge bayılıyorum ben, denemelisin en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  4. Abartmış diyorum o zaman :) Neyse kendi bilir, ruhunu neyle doyuracağını..
    Ordu'da mı üretiliyor, bilmiyordum. Ben oraların gerçek fındık ezmesine bayılıyorum hani krem gibi olan değil de gerçekten fındığın ezilip az şekerle karıştırılmış olan tipi.. Blogda bahsederim fırsat bulursam.
    Mayıs haziran da beni müthiş bir deniz aşkı sarıyor, egeye ve akdenize gözümü dikiyorum. Mayıs belki olabilir, ya da eylül ekim güzel olabilir karadenizde değil mi, Abant misali..

    YanıtlaSil